Phuket motorcykeltaxiförare påstås ha förgripit sig sexuellt på tysk turist

Phuket -

En Phuket motorcykeltaxiförare påstås vara sexuellt misshandlade en kvinnlig tysk passagerare.

Phukets turistpolis berättade för Phuket Express att en 37-årig kvinnlig tysk turist lämnade in en anmälan till Phuket City Police klockan 4:26 på måndagen (26 februari)th) morgon.

Den tyska turisten berättade för polisen att hon gick ensam i Phukets gamla stadsdel när hon klockan 0:45 satte sig på en motorcykeltaxi på väg till ett hotell i Rassada, Mueang Phuket. Den manliga taxiföraren ringde till och med hotellet för att fråga efter hotellets exakta läge.

Enligt turisten frågade taxiföraren längs vägen den tyska turistens namn innan han plötsligt kysste hennes kind utan förvarning. Han ska också ha rört vid hennes könsorgan och tagit hennes hand för att röra vid sitt eget könsorgan. Den tyska turisten drog tillbaka sin hand innan hon hoppade av från taximotorcykeln och skadade sig själv lindrigt i processen. Taxiföraren stannade sin motorcykel och gick tillbaka till henne men en god medborgare såg dem innan han hjälpte den tyska turisten. Taximotorcykelföraren skyndade sedan iväg.

Den tyska kvinnan kontaktade sedan den thailändska polisen med hjälp av den barmhärtige samariten.

Polisen kollade med hotellet där den tyska kvinnan bor och de identifierade telefonnumret som taxiföraren brukade ringa. De kontrollerar nu CCTV-bilder och söker efter taxiföraren.

Offrets namn undanhölls för hennes säkerhet och integritet.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.