Polisergeant i Nakhon Si Thammarat går på ramp, knivhugger oskyldiga äldre människor, en dödad och en skadad

Nakhon Si Thammarat—

Klockan 6, den 40 februari 24, fick Cha-uat-poliser en knivbrottsanmälan om en polisergeant som gick ut och knivhögg två oskyldiga äldre personer på en motorcykel i Cha-uat, Nakhon Si Thammarat, och orsakade en skadad och en allvarlig skada.

Enligt en rapport från ett oidentifierat vittne sprang den misstänkte från en polisbostad och sparkade plötsligt de två kvinnliga äldre på en motorcykel innan han högg dem med ett vasst föremål.

Efter att ha begått knivbrottet ska den misstänkte ha sprungit till Cha-uats polisstation. Den misstänkte mannen tillfångatogs omedelbart av polisen, enligt det oidentifierade vittnet.

Som ett resultat dödades en kvinnlig äldre tragiskt på platsen och en annan fördes till Cha-uats sjukhus för omedelbar medicinsk behandling.

Som svar på händelsen har Pol. Generalmajor Somchai Suetortrakul, Nakhon Si Thammarats polisbefälhavare, utsågs till huvudutredare för att noggrant undersöka fallet. Den misstänkte, offentligt identifierad som Pol. Sgt. Chavanil Jindamaneemat, testades negativt för drogtester.

Den misstänkte skulle dock undersökas vidare för otillåtna ämnen i blodsystemet, enligt Pol. Generalmajor Somchai.
Det rapporterades att den misstänkte hade journaler från Songklanagarind Hospital för svår depression, enligt en läkare.

Offrens anhöriga berättade för polisen att de aldrig hade träffat den misstänkte tidigare och inte hyste något agg mot honom.

Pol. Generalmajor Somchai hävdade att den misstänkte skulle möta rättsliga åtgärder på ett rättvist sätt och att offren och familjerna skulle få hjälp från regeringen med stor ansträngning.


Den misstänkte eskorterades senare för att göra en erkännandeplan på brottsplatsen innan han häktades vid Nakhon Si Thammarat-domstolen för vidare rättslig behandling utan borgen från polisen.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.