Filippinsk DJ dödades i tragisk motorcykelkollision med elstolpe i Patong

Patong—

Klockan 4:06 den 25 februari 2024 fick poliser i Patong en dödsolycksrapport om en filippinsk DJ på en motorcykel som kolliderade med en elstolpe framför Aspery Hotel på Patong Beach Road, Kathu, Phuket.

Som svar på olyckan sändes Patongs polis och räddningstjänst för att undersöka och hitta kroppen av en filippinsk man med ett allvarligt huvudsår. En rödgrå motorcykel hittades i närheten efter att ha kolliderat med en elstolpe, enligt polisanmälan.

Följaktligen överförde Patongs räddningstjänst kroppen till Patongs sjukhus för att fastställa den exakta dödsorsaken.

Vid polisutredning fann man att kroppen endast offentligt identifierades som Mr. Allen, en 48-årig filippinsk DJ på en bar i Soi Bangla, Patong.

Ett oidentifierat vittne berättade för polisen att Allen körde på sin motorcykel från Patong Beach och åkte på Patong Beach Road innan han kolliderade med elstolpen. Som ett resultat föll Allen från sin motorcykel, vilket tog hans liv.

Till en början tog polisen motorcykeln till Patongs polisstation och samordnade med den filippinska ambassaden för att informera offrets familj om hans död.

Ett bildbanksfoto användes för den här artikeln.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.