711 i Thailand rapporterar rekordinkomst på 399 miljarder baht 2023, tillkännager expansionsplaner för 700 Plus nya platser

nationell

Den 23 februari 2024 avslöjade CP All Plc. offentligt affärsresultat för 2023 för Seven-Eleven där närbutikerna hade en total inkomst på 399 miljarder baht, med en bruttovinst på 112 miljarder baht och ökade från föregående år med 16.1 %.

CP All uppgav för allmänheten att den ökande vinsten och inkomsten berodde på en ökning av den genomsnittliga försäljningen på 5.5% eller 80,837 7 baht dagligen i genomsnitt i varje 11-83. Det rapporterades att varje kund spenderade 965 baht i genomsnitt per faktura och varje butik hade i genomsnitt XNUMX kunder dagligen.
Detta resultat var från nya strategiska planer på att utöka kundbasen med nya produkter och kampanjer, enligt CP All.
Dessutom nådde CP All kunder med andra medel som 7-11 varuautomater, 7-Delivery-applikation och 707 nya 7-11 filialer över hela landet under 2023. Detta tillvägagångssätt skulle kunna skapa möjligheter genom att kontinuerligt förbättra de ekonomiska förhållandena och öka antalet utländska och Thailändska kunder 2023.
7-11 hade ytterligare intäkter på mer än 23 miljarder baht från lokaluthyrning, kontrakt om att bli affärspartner med CP All och andra affärsstrategier.
7-11 hade dock distributionskostnader och administrativa kostnader på 115 miljarder baht, eller ökade från föregående år med 12.1 % för anställdas välfärd, löner, elräkningar, annonser och andra diverse utgifter.

Även med högre utgifter avdragna, var vinsterna dock fortfarande solida eftersom det var totalt 26 miljarder baht, eller en ökning från föregående år (2022) på 25.5%, vilket hade en nettovinst på 15 miljarder baht, ökande från föregående år år (2021) på 35.1 %.
År 2024 förutsåg CP All för affärstrenderna för 7-11 att det fanns en plan för att utöka nya 7-11 butiker med mer än 700 filialer riktade till lokal nivå, turistattraktioner och andra potentiella platser för att nå fler kunder. Dessutom planerade CP All att etablera nya filialer i Kambodja och Laos i framtiden.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.