Motorbåtsförare i Krabi arresterad med 10 meth-piller

Krabi –

En motorbåtsförare greps med 10 metamfetaminpiller på en strand i Ao Nang, Mueang Krabi.

Krabis marinpolis berättade för Phuket Express att de på torsdagen (22 februari) slumpmässigt kontrollerade båtförare och besättningar vid Nopparat Thara Beach i Sai Thai sub-distriktet. Inspektionen kom efter att de meddelats av oroliga medborgare att båtförare och besättningar påstås ha varit inblandade med illegala droger när de betjänade turister.

Detta var särskilt oroande på grund av en nyligen inträffad olycka i Chalong där en femårig rysk flicka dog när en motorbåt kraschade in i stenar medan kaptenen var hög på metamfetamin. (Se nedan)

De arresterade en motorbåtsförare som bara identifierades som Mr. Nonthawat. Han beslagtogs 10 metamfetaminpiller. Han fördes till Ao Nangs polisstation för att åtalas för olagligt innehav av metamfetaminpiller.

Liknande artiklar:

Amfetamin hittades i blodet hos en båtkapten efter att en motorbåt kraschade in i klippor nära Maithon Island i Chalong och dödade en femårig rysk flicka på semestern.

Fem båtförare testades nyligen positivt för illegala droger vid en brygga i Thalang efter en stickprovskontroll.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.