Thai Contingent Swells: Nio thailändare har lagts till i Blue Canyon Ladies Championship Lineup

PRESSMEDDELANDE:

KLPGA-tourens "Blue Canyon Ladies Championship" har avslöjat tillskottet av ytterligare nio thailändska kvinnliga golfare som kommer att tävla mot sydkoreanska motsvarigheter på Blue Canyon Country Club i Phuket, som erbjuder en total prispåse på $650,000 22.75 (15 miljoner baht) mellan mars 17 till 2024, XNUMX.

Förutom tidigare Thai No. 1 Pornanong Phatlum och Navaporn Soontreeyapas, en amatörgolfare från det thailändska landslaget, har arrangörerna avslöjat ytterligare nio spelare som kommer att tävla i turneringen, som följer ett slagspelsformat som sträcker sig över 54 hål (3 dagar) utan skärning.

Listan inkluderar 2022 års Asian Games individuella guldmedaljör Arpichaya Yubol, trefaldig thailändsk LPGA nr. 1 Patcharajutar Kongkraphan, tvåfaldig thailändsk LPGA-vinnare Wassawan Sangkapong, tvåfaldig Symetra Tour-vinnare Sherman Santiwattanaphong, fyrfaldig JLPGA Step Up-tourvinnare Budsabakorn Sukaphan och nya talanger Phannarai Meesom-us, Onkanok Soisuwan, Thanita Muangkhumsakul och Kornkamol Sukaree. Alla 11 spelare är ivriga att utmana sig själva mot de formidabla konkurrenterna på KLPGA Tour.

"Blue Canyon Ladies Championship" markerar Thailands första KLPGA-evenemang och kommer att bevittna den största kontingenten av 11 thailändska kvinnliga golfare som någonsin har deltagit i ett KLPGA Tour-evenemang. Mot bakgrund av den ikoniska Blue Canyon Country Club i Phuket, Thailand, har denna turnering fått deltagande från många KLPGA Tour-stjärnor.

Blue Canyon Ladies Championship, ett KLPGA Tour-evenemang, är resultatet av ett treårigt sponsringsavtal mellan Blue Canyon Country Club Phuket och KLPGA Tour. Målet med turneringen är att främja banans potential som värd för internationella golfturneringar. I år firar vi 66-årsdagen av thai-koreanska diplomatiska förbindelser, vilket firar och stärker relationen genom sport och kulturellt utbyte. Dessutom fungerar den som en katalysator för golfturismen i Phuket och inspirerar unga golfare. Denna turnering är en av KLPJG Tour-evenemangen som spelas utanför Sydkorea i år.

Biljetter till hela turneringen kostar 1,000 800 THB, med helgkort tillgängliga för 400 THB och dagspass på mellan 500 och 20 THB. Exklusiva BC Lounge-paket erbjuder medlemmarna 7,500 % rabatt, vilket ger tillgång till lyxiga bekvämligheter på BC Terrace, inklusive gratis måltider, lottdragningar och exklusiva turneringssändningar, allt ingår i standardinträde. Priserna för BC Lounge-paket är 5,000 2,500 THB för hela turneringen, 3,000 XNUMX THB för helger och XNUMX XNUMX till XNUMX XNUMX THB för dagligt inträde.

För frågor eller biljettköp, vänligen kontakta Khun Eve och Khun Ning på 062-245-7999 eller via e-post på [e-postskyddad].

Blue Canyon Country Club fick den prestigefyllda titeln bästa golfbana i Thailand (Canyon & Lakes Courses) vid Asian Golf Awards 2018 och hedrades som Asiens bästa golfbana av Asiamoney 2004, 2005 och 2007. Utöver sina utmärkelser, club erkändes som Thailands bästa golfbana 2022 vid World Golf Awards.

...................................................

Sedan starten 1977 har Korean Ladies Professional Golf Association (KLPGA) konsekvent haft en framträdande position bland världens ledande kvinnors golftourer. KLPGA är erkänd som en av de åtta främsta tourerna globalt, tillsammans med sådana som LPGA, Japan LPGA, Ladies European, WPGA, Epson, Ladies European Tour Access Series och China LPGA. Touren firade sitt 46-årsjubileum 2023 och var framgångsrikt värd för totalt 32 turneringar, vilket ytterligare befäste dess status som en viktig kraft inom professionell damgolf.”

Det föregående är ett pressmeddelande publicerat med fullständigt tillstånd och auktorisation av organisationen/organisationerna som anges i PR-materialet och TPN-media. Uttalandena, tankarna och åsikterna från organisationen som är inblandade i pressmeddelandet är helt deras egna och representerar inte nödvändigtvis de från TPN media och dess personal.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.