Tunisisk man greps för stöld i Patong

Patong –

En 36-årig tunisisk man greps i Patong för stöld.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att på tisdagen (2 februari0:e) arresterade de en 36-årig tunisisk man (hans namn uppgavs inte av Patong-polisen).

Gripandet kom efter att ett oidentifierat offer lämnat in en anmälan till Patongpolisen. Offret berättade för polisen att en manlig utländsk man stal offrets tillhörigheter i slutet av Bangla Road. (Polisen i Patong avslöjade inga detaljer om offret).

Polisen kontrollerade CCTV-bilder innan de grep den misstänkte. Den tunisiske mannen beslagtog en stulen väska med en mobiltelefon, 4,480 XNUMX baht kontanter, ett bankomatkort och personliga dokument inuti. Den tunisiske mannen fördes till Patongs polisstation för att åtalas för stöld.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.