Man greps för att ha sålt fyrverkerier på Patong Beach

Patong –

En man greps på Patong Beach för olaglig försäljning av fyrverkerier.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att på söndagen (18 februarith) de arresterade en misstänkt som bara identifierades som Mr. Boonsueb, 50, från Buriram. Han greps nära ett hotell på Patong Beach. Han beslagtogs 10 fyrverkerier. Han fördes till Patongs polisstation för att ha sålt fyrverkerier utan tillstånd.

Phuket Express noterar att i Thailand är det inte tillåtet att avfyra flytande lyktor och fyrverkerier offentligt utan tillstånd. Den som bryter mot denna regel ska dömas till böter på upp till 60,000 XNUMX baht och/eller fängelse i upp till tre år.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.