Fire Guts soptippar i Phuket Town – Video

Phuket -

En brand rensade soptippar i Phuket City Municipality nära Saphan Hin Public Park i Phuket Town.

Phuket City Municipality berättade för Phuket Express att de underrättades om branden klockan 2:00 på lördagen tidigt på morgonen (17 februari)th). Brandmän med brandbilar från Phuket City Municipality, Wichit Municipality och Rassada Municipality anlände till platsen. Branden spred sig brett över soptippen.

Brandmän besprutade elden för att förhindra att den spred sig från soptipparna och till närliggande förbränningsanläggningar och fabriker, såväl som andra byggnader i anslutning till deponin.

Från och med i morse fortsatte röken att stiga upp från deponin även om branden var under kontroll. Lokala invånare uppmanades att bära masker och hålla sig inne om möjligt.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.