UPPDATERING: Kropp av försvunnen brittisk man hittades efter kajakolycka i Surat Thani

Surat Thani –

A Brittisk turist som hade försvunnit efter en kajakolycka vid Rajjaprabha-dammen i Baan Ta Khun-distriktet hittades tragiskt död.

Föregående historia:

Tjänstemän sa att Gowribalan Shanghaman, 24, brittisk medborgare rapporterades ha fallit från sin kajak i vattnet i dammen tidigt på söndagen den 11 februarith, vilket utlöste en sök- och räddningsoperation.

Nu till uppdateringen:

Surat Thani Public Relations Office berättade för Phuket Express att på onsdagen (14 februarith) kroppen av Mr. Gowribalan Shanghaman, 24, brittisk medborgare hittades flytande vid Rajjaprabha Dam. Hans kropp återfanns innan han fördes till ett lokalt sjukhus.

Surat Thani-tjänstemän ska ha varit i kontakt med den brittiska ambassaden och släktingar till den avlidne.

TPN media ger sina kondoleanser till Mr. Shanghamans vänner och familj.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.