Patong Tuk Tuk-taxichaufför fick böter efter att utländsk passagerare setts dansa på taket – Video

Patong –

En TuK Tuk-taxichaufför fick böter efter att hans utländska passagerare setts dansa på ett tak i Patong.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att ett videoklipp av en utländsk passagerare som dansar på en Tuk Tuk-taxis tak hade blivit viralt på sociala medier förra veckan.

På lördag (10 februarith) Patongpolisen lyckades identifiera Tuk Tuk-taxichauffören. Han kallades till Patongs polisstation och fick böter och uppmanades att varna sina passagerare att inte dansa på taket.

Phuket Express noterade att Patong-polisen inte släppte detaljer om Tuk Tuk-taxichauffören och bötesbeloppet eller den exakta avgiften.

Det fanns inte heller några uppdateringar från Patong-polisen om om den utländska passageraren skulle spåras upp, identifieras och eventuellt också bötfällas.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.