Misstänkt greps med 10,600 600 Meth-piller och XNUMX gram Crystal Meth i Phuket

Phuket -

En misstänkt greps med 10,600 600 metamfetaminpiller och XNUMX gram kristallmetamfetamin i Thalang.

Phukets provinspolis berättade för Phuket Express att på tisdagen (6 februarith) arresterade de Mr. Dechaphon 'Nay', 43 från Sri Soonthorn, Thalang. Han greps i ett bostadsområde på Liphon – Hua Harn Road i Sri Soonthorn

Han beslagtogs 661.30 gram kristallin metamfetamin och 10,600 400,000 metamfetaminpiller. Polisen beslagtog också egendom från honom till ett värde av totalt cirka XNUMX XNUMX baht.

Han fördes till Thalangs polisstation för att åtalas för olagligt innehav av kategori 1-droger med avsikt att sälja och att ha tagit illegala kategori 1-droger.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.