Polsk man greps efter att ha stulit över 10,000 XNUMX baht mat och dryck från en stormarknad i Phuket

Rawai –

En polsk man greps efter att han ertappades med att ha stulit mat och dryck för 13,376 XNUMX baht i en stormarknad i Rawai, Phuket.

Chalong-polisen berättade för Phuket Express att på onsdagen (7 februarith) de arresterade en 49-årig polsk man i en stormarknad i Rawai.

Han beslagtog en avokado (119 baht), en flaska honung (225 baht), en flaska öl (119 baht), en flaska olivolja (279 baht), två flaskor whisky (9,999 2,099 baht och 254 282 baht) , smör (XNUMX Baht) och en telåda (XNUMX Baht).

Han fördes till Chalongs polisstation för att åtalas för stöld. Hans namn släpptes inte till pressen och inte heller de specifika detaljerna kring hans påstådda handlingar.

Den misstänkte har inte lämnat något uttalande till media och det var inte direkt känt om han hade en advokat.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.