Två personer skadades i krock med en pickup i Phuket

FOTO: Kusoldharms räddningsstiftelse

Phuket -

Två personer som har ådragit sig skador fastnade efter att en lastbil kraschade i Rassada.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan under fredagen (2 februarind) på Chalerm Phrakiet Rama 9 Road (Bypass Road) i Rassada, Mueang Phuket.

De första insatserna kom till platsen för att hitta den skadade pickupen på vägkanten med den manlige föraren fortfarande fast i hytten. Det tog cirka 25 minuter att frigöra honom och dessutom hade hans kvinnliga passagerare brutit båda benen. De båda fördes till ett lokalt sjukhus.

Vittnen berättade för The Phuket Express att pickup-föraren körde i hög hastighet innan han tappade kontrollen och snurrade runt i vägkanten.

Vid presstid var den exakta orsaken till olyckan fortfarande under utredning av relevanta myndigheter.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.