Två personer greps med 110 e-cigaretter och 14,000 XNUMX illegala cigaretter i Phuket Town

Phuket -

Två misstänkta greps i en butik i Phuket Town med 110 e-cigaretter och 4,000 XNUMX askar med illegala cigaretter.

Ett team från Phukets stadsdistriktskontor inspekterade en liten butik i underdistriktet Talad Yai på torsdagen (2 februari). Inspektionen kom efter att de fått många klagomål från oroliga medborgare om att butiken sålde olagliga varor. En husrannsakan utfärdades för butiken av Phukets provinsdomstol.

På framsidan av butiken under en presenning hittade tjänstemän bara kattmat och dricksvatten. Men djupare inne i butiken gömdes 110 e-cigaretter och 4,001 XNUMX lådor med illegala cigaretter. En butiksägare och en kassörska greps, men tjänstemän avslöjade inte sina personliga detaljer för pressen.

De två misstänkta fördes till Phukets polisstation för att åtalas för olagligt innehav av obetalda skatteföremål, försäljning av obetalda skatteföremål, gömning av obetalda skatteföremål och försäljning av illegala e-cigaretter.

Phuket Express noterade att detta är samma butik som razziades många gånger sedan förra året innan de öppnade igen och igen. Enligt personalen på Phuket City District Office hade butiken nyligen försökt placera kattmat och vatten på framsidan av lokalen för att försöka förvirra myndigheterna, men det fungerade inte.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.