Ryttare dör efter motorcykelkrasch i Kathu

Kathu –

En motorcykelförare dödförklarades på platsen efter att hans motorcykel kraschat i en kurva i Kathu.

Kathu-polisen underrättades om olyckan på torsdagsmorgonen (1 februarist) kl. 5 på Wichit Songkram Road framför Kathu-templet.

Räddningspersonal och Phuket Express anlände till platsen för att hitta kroppen av Mr. Sutthisak Ketkhao, 33, från Trang, på vägen med allvarliga huvudskador och täckt av blod. I närheten hittades hans skadade motorcykel.

Vittnen berättade för polisen att motorcykelföraren körde i hög hastighet innan han tappade kontrollen i kurvan. Hans huvud hade kolliderat med vägen och han hade inte haft någon skyddande motorcykelhjälm på sig.

Polisen kontrollerar CCTV-bilder i närheten för att hitta den exakta orsaken till olyckan.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.