Kvinnlig utländsk turist som påstås ha angripits av man i Phukets bussterminaltoalett – video

Phuket -

En kvinnlig utländsk turist ska ha blivit angripen av en man inne på en toalett vid Phukets bussterminal.

Phukets polis underrättades av en barmhärtig samarit om händelsen klockan 5:00 på onsdagen (31 januari)st) vid den nya Phuket bussterminalen på Thep Krasattri Road i Rassada-distriktet, Mueang Phuket.

Polis kom till platsen för att hitta den oidentifierade barmhärtige samariten. En utländsk turist hade bett honom om hjälp. Turisten sa att en man hade tagit sig in på kvinnotaletten och försökt angripa henne.

CCTV-bilder som tagits på platsen visar en munk springa till toaletten efter att han hört någon skrika på hjälp. En man med en handduk kom ut innan den oidentifierade kvinnliga utländska turisten sprang ut.

Polisen sa att mannen var anställd på ett bussbolag och de letar efter honom. Munken och turisten var dock inte på platsen när polisen kom. Turisten hade redan enligt uppgift lämnat på väg till Phan Ngan Island i Surat Thani men polisen försökte spåra henne för att prata med henne.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.