Utländsk förare bötfälld efter viral video visar passagerare som sitter på bilfönster i Karon

Karon –

En utländsk förare stod inför rättsliga åtgärder efter att han lät sina utländska passagerare sitta på en bils fönster i Karon.

Karonpolisen berättade för Phuket Express att ett videoklipp hade blivit viralt på sociala medier tidigare i veckan. Trafikpolisen i Karon fick besked från en barmhärtig samarit om att utlänningar hittades sittande på en bils fönster medan bilen rörde sig på tisdagen (30 januarith).

De hittade till slut bilen och den oidentifierade manliga utländska föraren. Föraren dömdes till böter, men polisen har inte angett vad belastningen är eller storleken på böterna.

Den utländska föraren sa förlåt till polisen och andra trafikanter som var oroliga för trafiksäkerheten. Han har lovat att inte låta passagerare sitta på sådana fönster igen.

Video: Donvan Patong

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.