Phuket minivansförare som är hög på Meth kraschar in i fem bilar och fyra motorcyklar

Phuket -

En berusad förare krockade med en minibuss in i fem bilar och fyra motorcyklar i Karon. Han försökte rusa iväg men kraschade in i en elstolpe.

Karonpolisen berättade för Phuket Express att de underrättades om händelsen klockan 6:30 på tisdagen (30 januari)th) på Patak Road i Karon. De och Phuket Express anlände till platsen för att hitta fem skadade bilar och fyra skadade motorcyklar. Fyra personer fick lindriga skador.

Den påkörda minivantaxichauffören stoppades av polis framför ett hotell i Karon. Minivanen hade kraschat in i en elstolpe. Minibussföraren identifierades av polisen som Mr Russalan Jitlang, 30. Ett metamfetaminpiller hittades också inuti minivanen. Han erkände för polisen att han på morgonen tog ett metamfetaminpiller.

Det fanns inga passagerare inne i minivan eftersom de redan hade släppts av på ett hotell. Minivanen kraschade in i ett fordon innan den försökte fly och kraschade sedan in i ett annat fordon.

Chauffören togs till Karon polisstation för att ställas inför avgifter för olaglig innehav av en kategori 1-drog och körning efter att ha tagit metamfetaminpiller. Phuket Land Transport Office har ännu inte meddelat om ytterligare rättsliga åtgärder skulle vidtas mot minivansföraren.

Liknande berättelser:

Tha Chatchai-polisen berättade för Phuket Express att de underrättades klockan 9:00 fredag ​​morgon (13 januarith) att en minibuss med punkterat däck körde många kilometer med gnistor från framhjulet utgående på Thep Kassattri Road i Mai Khao, Thalang.

En berusad minibussförare som erkände att han tagit metamfetaminpiller och kört med punktering, vilket orsakat gnistor från ett framhjul i Thalang, har fått sitt körkort indraget.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.