Phukets flygplats förtydligar en viral bild av utlänningar som bär badkläder

Phuket -

Phukets internationella flygplats har förtydligat efter att ett foto på två utländska turister endast iklädda badkläder har blivit viralt på sociala medier.

Flygplatsen berättade för Phuket Express på onsdagen (31 januarist) den 28 januarith, släpptes de två manliga utländska turisterna som bär badkläder från en bil framför den internationella terminalen. De tog på sig kläder innan de gick in i själva terminalen.

Phukets internationella flygplats ber utländska turister att klä sig lämpligt på flygplatsen, oavsett om de är inne eller inte.

Turisterna kunde inte identifieras.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.