Utländsk ryttare försöker bryta kedjan och säkra olagligt parkerad motorcykel i Phuket – Video

Phuket -

En utländsk motorcykelförare greps när han försökte bryta en kedja som säkrade hans olagligt parkerade motorcykel i Phuket Town.

Phuket City Police berättade för Phuket Express att på tisdagen (30 januarith) att händelsen inträffade den 23 januarird men det gick viralt på sociala medier den här veckan. En bekymrad medborgare spelade in en video av den utländska föraren som försökte bryta kedjan som låste hans motorcykelhjul medan han parkerade vid en vit-röd parkeringsförbud.

Trafikpolisen i Phuket kom snabbt till platsen. Polisen bad den utländska ryttaren att sluta försöka bryta kedjan men han fortsatte med det. Det var oklart om han skulle ha kunnat få loss kedjan från motorcykeln helt, men senare video verkade visa att han gjorde det.

På januari 24th, kallades den utländska ryttaren till Phukets polisstation. Han fick böter för att ha parkerat vid ett parkeringsförbud. Personuppgifter om den utländska ryttaren lämnades dock inte ut av polisen.

Den utländska ryttaren såg sig själv på videon och bad polisen om ursäkt och lovade att inte göra det igen. Han bad också på sociala medier om en chans att bli en bra turist i framtiden som följer trafikreglerna.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.