Fläsk utspridda på vägen efter fyra bilar kraschar i Thalang

Thalang –

Fläsk hittades utspridda på en väg efter att fyra bilar kraschade i Thalang-distriktet.

Thalang-polisen underrättades om olyckan klockan 10:00 på måndagen (29 januari) på huvudvägen Thep Krasattri i underdistriktet Thep Krasattri. De kom till platsen för att hitta två skadade pickupbilar, en sedan och en minibuss på vägen. Fläsk hittades utspridda över vägen.

En av lastbilschaufförerna, som inte var identifierad för pressen, berättade för Thalang-polisen att han körde i norrgående körfält. Han skulle byta från vänster till höger fil men det fanns ett annat fordon i närheten. Han tappade sedan plötsligt kontrollen över sin pickup innan han kraschade in i en sedan på väg i samma riktning.

Hans lastbil korsade mittreservatet innan den kraschade in i en annan lastbil som fraktade fläsk och en minibuss i södergående körfält. Fyra passagerare i minivan fick lindriga skador, liksom de två andra förarna.

Thalang-polisen fortsätter sin utredning för ytterligare rättsliga åtgärder och har inte släppt namnen på någon inblandad i pressen.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.