Brand förstör second hand-butik i Thalang, cirka 10 miljoner baht i skadestånd

Thalang –

En brand förstörde en second hand-butik i Thalang med skador som kostade cirka 10 miljoner baht.

Brandmän underrättades om branden klockan 3:20 på tisdagen (30 januarith) i en second hand-butik på Thep Krasattri Road i underdistriktet Sri Soonthorn. De och Phuket Express anlände till platsen för att hitta mycket svart rök och att branden var kraftigt övertänd.

En kort del av vägen spärrades tillfälligt av för brandbilar. Det tog ungefär en timme att kontrollera branden på grund av torrt väder och hårda vindar. Branden spred sig dock inte till närområdet.

Två oidentifierade anställda i butiken och en brandman fick lindriga skador. Personalen berättade för thailändska medier att branden startade från baksidan av butiken men att det var oklart exakt var. Kostnaden för skadeståndet uppskattas till cirka 10 miljoner baht och brandorsaken utreds av den thailändska kriminalpolisen.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.