Förfalskade varor beslagtogs i Patong till ett värde av 10 miljoner baht

Patong –

Mer än 500 förfalskade varor beslagtogs i butiker i Patong och var tillsammans värda mer än 10 miljoner baht.

Region 8-polisen berättade för Phuket Express att på söndagen (28 januarith) de slog till mot butiker på Ratch Uthit 200 Pi Road. Razzian kom efter att de underrättats av ett företag som sålde äkta märkesvaror som GUCCI, BALENCIAGA, ADIDAS, ALEXANDER och McQUEEN.

Polisen hittade fyra butiker som innehade totalt mer än 500 förfalskade varumärkesartiklar, vilket representerade en förlust på mer än 10 miljoner baht i skadestånd till de inblandade varumärkena.

Tre thailändare och invandrare greps i de fyra butikerna. De fördes till Patongs polisstation för att ha sålt förfalskade varumärkesvaror. Deras namn släpptes inte.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.