UPPDATERING: Föräldrar till en rysk man som bröt sig in på Phukets guvernörskontor ber personligen om ursäkt

Phuket -

Föräldrarna till en ung rysk man som bröt sig in på Phukets guvernörs kontor bad nyligen personligen guvernören om ursäkt.

Vår tidigare historia:

En oberäknelig och oberörd rysk man bröt sig in på Phukets guvernörs kontor i Phuket Provincial Hall på Tha Kraeng Road i Talad Nuea, Phuket Town innan han senare försökte stjäla en motorcykel.

Nu till uppdateringen:

På lördag (27 januarith) föräldrarna till den 24-årige ryske mannen besökte personligen Phukets guvernör Sophon Suwannarat. De sa att de var mycket ledsna mot guvernören för vad deras son hade gjort mot honom och mot Phukets regering.

Guvernör Sophon sa till föräldrarna att snälla berätta för andra ryssar i Phuket att inte göra sådana här saker eftersom det har en extremt negativ effekt på Phuket och thailändsk turism samt på bilden av ryssarna i Thailand överlag. Även om guvernören accepterade ursäkten, vidtas ytterligare rättsliga åtgärder mot den misstänkte på grund av thailändsk lag.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.