Mer än 4,000 XNUMX utländska passagerare på kryssningsfartyg anländer till ön Samui

Samui Island, Surat Thani –

Mer än 4,400 XNUMX utländska passagerare på kryssningsfartyg anlände till Samui Island i Surat Thani.

Surat Thani Public Relations Department rapporterade till thailändska medier denna vecka att Mein Shiff 5, ett tyskt kryssningsfartyg, och AIDABella, ett italienskt kryssningsfartyg, anlände till en pir nära Na Thon Beach.

Det fanns 2,500 5 utländska passagerare på Mein Shiff 1,998 och XNUMX XNUMX utländska passagerare på AIDabella. De besökte ön för en dagsutflykt.

Relaterade artiklar:

Koh Samui i Surat Thani-provinsen förväntar sig en ökning av turismen eftersom 47 kryssningsfartyg är planerade att lägga till vid ön i år, vilket beräknas ta 25,000 XNUMX passagerare.

Mer än tre miljoner människor besökte Samui Island som genererade mer än 37 miljarder baht i intäkter förra året, sade Samuis turistmyndigheter.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.