Brand skadar lokalt hem i Thalang

Thalang –

En brand skadade en lokal invånares hem i Thalang-distriktet.

Royal Thai Navy Third Area Command berättade för Phuket Express att en brand släckte hemmet till en lokal invånare i Thap Krasattri sub-distrikt tidigare i veckan.

Befäl från Luft- och kustförsvarets ledningsenhet som är stationerad i närheten ryckte till platsen för att hjälpa till att släcka branden. Offrets hem, som endast identifierades som fru Rusananee, skadades av branden.

Det fanns inga skador, men den exakta ekonomiska uppskattningen av skadorna tabellerades fortfarande av Rusananee och relevanta tjänstemän vid presstid.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.