Rysk förare dör efter motorcykelolycka med containerlastbil på ön Samui

Samui Island, Surat Thani –

En rysk förare dog efter att hans motorcykel kraschade innan han blev överkörd av en containerbil på ön Samui.

Samuis polis underrättades om olyckan på fredagsmorgonen (26 januarith) på Tawee Ratch Pakdee Road i Mae Nam-distriktet nära ett postkontor. Polis och räddningstjänst anlände till platsen för att hitta kroppen av en 49-årig rysk ryttare med svåra huvudskador. Hans namn lämnades inte ut till media.

Tre meter nära räddningstjänsten hittade den skadade motorcykeln. Vittnen berättade för polisen att motorcykelföraren tappade kontrollen innan han blev överkörd av en containerlastbil.

Lastbilen stannade inte omedelbart utan blockerades senare av Samuis trafikpolis. Föraren identifierades endast som Mr. Pongsakorn, 41. Samui-polisen sa att lastbilschauffören står inför anklagelser om vårdslös körning som orsakat dödsfall.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.