Tysk man greps efter att ha stulit 86,000 XNUMX baht från hotell i Patong

Patong –

En ung tysk man greps efter att ha stulit 86,000 XNUMX baht från ett hotell i Patong.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att torsdagen (25 januarith) klockan 3 stal en utländsk man 00 86,000 baht från ett kassaregister på ett hotell i Patong på Ratch Uthit 200 Pi Road.

Den misstänkte mannen täckte inte sitt ansikte och tittade till och med på en CCTV-kamera i närheten innan han gick därifrån. Han var inte kund på hotellet. Hotellet lämnade in en anmälan till Patongpolisen med CCTV-bilder av händelsen.

På fredag ​​(26 januarith) polisen arresterade den misstänkte som endast identifierades som Mr. Mohamed, 22, tysk medborgare. Arresteringsordern utfärdades från Phukets provinsdomstol med anklagelse om nattstöld.

Den misstänkte förblev häktad vid presstillfället.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.