Tjugotre spelare arresterade i Wichit

Wichit –

Tjugotre spelare greps när de spelade ett lokalt hasardspel i Wichit.

Wichit-polisen berättade för Phuket Express att de på onsdagen (24 januari) slog till mot ett arbetsläger nära ingången till ett bostadsområde på Khwang Road. Tjugotre spelare greps. Beslagtogs från dem en lokal södra speluppsättning (lokalt kallad räkor, fisk, blomma) och 5,410 XNUMX baht i kontanter.

De fördes till Wichits polisstation för att anklagas för att ha deltagit i hasardspel utan tillstånd. En av de misstänkta står inför ytterligare åtal för att olagligt tillhandahålla en spelhåla, och en annan spelare står också inför ytterligare åtal för att ha organiserat spelandet.

Namnen på de misstänkta släpptes inte av Wichit-polisen.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.