Brittisk man arresterad med magisk svamp i Patong

Patong –

En brittisk man greps med en magisk svamp i Patong. Magiska svampar är listade som illegala droger i kategori 5 i Thailand.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att torsdagen (25 januarith) de arresterade den 33-åriga brittiska mannen framför en restaurang på Phra Baramee Road i Patong. Han beslagtogs 1.10 gram av en magisk svamp.

Han fördes till Patongs polisstation för att åtalas för olagligt innehav av kategori 5 droger (magiska svampar). Phuket Express noterade att Patongpolisen inte gav några ytterligare personliga detaljer om den brittiske mannen.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.