Två Kratom Juice-försäljare arresterades i Patong

Patong –

Polisen grep två Kratom-juiceförsäljare i en lokal livsmedelsbutik i Patong.

Vår tidigare historia:

Den 20 januari 2024 tillfångatog Phukets utredningspolis en kratom-juiceförsäljare med totalt 315 flaskor i Moo 5, Ratsada, Mueang, Phuket.

Phuket-polisen har fortsatt att arrestera fler Kratom-juiceförsäljare.

Nu till uppdateringen:

Patongpolisen berättade för Phuket Express att på tisdagen (23 januarird) de arresterade två manliga Kratom-juiceförsäljare i en lokal livsmedelsbutik på 50 Years Road. Från dem beslagtogs totalt 51 flaskor Kratom-juice.

De fördes till Patongs polisstation för att ha sålt kratomjuice på flaskor utan tillstånd. Polisen lämnade inte ut säljarnas personuppgifter.

Phuket Express noterade att Kratom Juice inte heller får vara en ingrediens eller blandas med annan mat eller juice till försäljning. Så även ren Kratom Juice på flaska är inte tillåten att sälja, särskilt på allmänna gator.

Den som bryter mot lagen kan dömas till fängelse från sex månader till två år eller böter från 5,000 20,000 till XNUMX XNUMX baht.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.