Åtta tonåringar attackerar två andra tonåringar i Wichit

Wichit –

Åtta tonåringar attackerade ytterligare två tonåringar i Wichit när de spelade in ett videoklipp innan de publicerade det på sociala medier tidigare i veckan.

Wichit-polisen berättade för Phuket Express att händelsen började på måndagen sent på natten (22 januarind) till tidigt på morgonen på tisdag (23 januarird). De två tonåringarna som attackerades identifierades endast som Mr Chalermphon, 18 och Mr Taksanai. De lämnade båda in en anmälan till Wichit-polisen efter händelsen.

På onsdag (24 januarith) alla åtta tonårsmisstänkta har överlämnat sig till polisen. De åtalas för kroppsmisshandel. Personliga uppgifter om de åtta tonåringarna lämnades inte ut av relevant polis.

En av de misstänkta, 18 år, ska ha berättat för polisen att den andra parten ska ha förgripit sig sexuellt på sina två kvinnliga vänner, endast 12 och 14 år gamla, efter att de var berusade. Detta gjorde de misstänkta arga och fick dem att starta bråket.

Men från och med presstid fortsätter den relevanta polisen sin undersökning mot anklagelsen om det sexuella övergreppet.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.