Misstänkt greps med 2,417 XNUMX meth-piller i Thalang

Thalang –

En man greps med 2,417 XNUMX metamfetaminpiller och en pistol i Thalang.

Thalang-polisen berättade för Phuket Express att de under den gångna helgen arresterade en misstänkt som bara identifierades som Chalermsak, 33, från Phang Nga. Han arresterades på Pru Sampan Road i Thep Krasattri sub-distrikt.

Han beslagtogs av honom 2,417 29 metamfetaminpiller, en pistol och 1 kulor. Han fördes till Thalangs polisstation för att åtalas för olagligt innehav av kategori XNUMX-droger med avsikt att sälja, olagligt innehav av skjutvapen och ammunition och att bära vapen offentligt utan tillstånd.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.