Phuket Police Bust Kratom Juice Försäljare: 315 flaskor beslagtagna i hemlig operation

Phuket—

Den 20 januari 2024 tillfångatog Phukets utredningspolis en kratom-juiceförsäljare med totalt 315 flaskor i Moo 5, Ratsada, Mueang, Phuket.

Phuket-polisen fångade en misstänkt, offentligt identifierad endast som Mr. Sak, 44, och beslagtog 300 flaskor med 1.5-liters kratomjuice och 15 flaskor med 500-milliliters kratomjuice.


Enligt en rapport från polisen rapporterade en anonym källa en butik som i hemlighet sålde kratomjuice till tonårsgrupper i Moo 5, Ratsada.
Efter en polisutredning hittades Sak som påstås sälja kratomjuice i flaskor till tonåringar i området.
Sak ska ha erkänt för poliser att han sålt kratom-drycker till lokala tonåringar för 15 respektive 30 baht för 500-milliliter- respektive 1,500-milliliter-flaskor.
Till en början väckte polisen anklagelser om att sälja kratomjuice i flaskor utan tillstånd och eskorterade den misstänkte till Mueang Phukets polisstation för vidare rättslig process.

Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.