Kropp hittades flytande nära ön i Phang Nga

Phang Nga –

En kropp hittades flytande nära en ö i Khuri Buri-distriktet.

Royal Thai Navy berättade för Phuket Express att på fredagen (19 januarith) de meddelades från en fiskebåtskapten att han och hans besättning hittade en asiatisk manskropp som flyter bar överkropp i havet på Ra Island. Kroppen återfanns och fördes tillbaka till ett lokalt sjukhus för identifiering.

Under tiden hade en besättningsmedlem i Myanmars båt rapporterats saknad i havet efter att ha fallit från en fiskebåt tidigare i veckan, men det var ännu inte klart om kroppen var den försvunne mannen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.