Thailand Visar på Tripadvisor, fem städer erkända i olika kategorier

PRESSMEDDELANDE:

Thailand har gjort en imponerande uppvisning i Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024, med fem av dess städer som erkänns i olika kategorier. Bangkok och Phuket har listats bland de 25 bästa destinationerna världen över, och säkrat de 15:e respektive 18:e platserna.

 

Pattaya Beach i Chon Buri tog den 7:e positionen i kategorin Trendiga destinationer, kända för sina vackra stränder längs Thailandbukten. I sfären av kulinariska läckerheter rankades Phuket och Chiang Mai på 10:e respektive 17:e plats i kategorin Matdestinationer. Detta erkännande överensstämmer med deras framträdande plats i Michelinguiden Thailand och Phukets utnämning som UNESCOs kreativa gastronomiska stad.

 

Priserna lyfte också fram Khao Lak i Phang-Nga, som rankades 6:a i kategorin Smekmånadsdestinationer, känd för sina avskilda stränder och familjevänliga aktiviteter. Samtidigt nådde Bangkok den 11:e platsen i den nya kategorin Hållbara destinationer, vilket markerar Thailands framsteg mot hållbar turism.

 

Regionalt sett var Bangkok, Phuket och Chiang Mai bland de 25 bästa destinationerna i Asien, rankade 5:a, 6:e respektive 16:e.

För mer detaljerad information om dessa erkännanden, besök Tripadvisors webbplats på https://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Destinations.

Det föregående är ett pressmeddelande från den thailändska regeringens PR-avdelning.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.