Saudiarabisk man greps i Phuket för att ha tagit bort minderårig från förälders vårdnadshavare

Phuket -

En saudiaraber Man greps på Phukets internationella flygplats efter att han påstås ha tagit bort en minderårig under 18 år från deras föräldrar.

Phuket Immigration berättade för Phuket Express att på fredagen (19 januarith) arresterade de en 41-årig saudiarabisk man vid den internationella ankomstterminalen.

Han anklagas för att ha tagit bort en minderårig äldre än 15 år men högst 18 år från deras föräldrar eller vårdnadshavare för obscenitet även om samtycke gavs. Han fördes tillbaka till Patongs polisstation för ytterligare rättsliga åtgärder.

Den misstänktes namn och detaljerna i situationen har undanhållits från pressen. Den saudiarabiske mannen har inte släppt något uttalande till pressen.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.