Utlänning och sex thailändare greps som säljer Baraku, e-cigaretter och illegala cigaretter på Bangla Road

Patong –

Poliser arresterade en utlänning och sex thailändska försäljare efter att de hittats sälja Baraku, illegala cigaretter och e-cigaretter på Bangla Road i Patong.

Phuket administrativa officerare berättade för Phuket Express att de på onsdagskvällen (17 januari) arresterade totalt sju misstänkta. Sex av dem var thailändska försäljare som hittades sälja e-cigaretter och illegala cigaretter (obetald skatt) på Bangla Road.

En av dem är en utländsk butikschef. Många föremål från Baraku beslagtogs från honom i en butik.

Alla sju misstänkta fördes till Patongs polisstation för ytterligare rättsliga åtgärder.

Phuket Express noterade att Baraku och e-cigaretter är olagliga att importeras till Thailand. Namnen på de gripna lämnades inte ut till pressen.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.