Störning i hemmet mellan familjemedlemmar gör en person död och en allvarligt skadad i Phuket

Phuket -

En person dog medan en annan person fick allvarliga skador efter ett slagsmål mellan familjemedlemmar i Wichit, Meuang Phuket.

Wichit-polisen underrättades om händelsen klockan 8. på torsdag (30 januarith) i Soi Mongkonsap. Polis, räddningstjänst och Phuket Express ryckte ut till platsen.

De anlände till platsen för att hitta kroppen av herr Watcharin Kaewprasap, 63, från Wichit. Fem stick- och huggskador hittades på hans kropp. I närheten hittade räddningsteamen också en blodfläckad kniv. Mr. Pin Makkaew, 62, hittades med skärsår på halsen och var täckt med blod. Han fick allvarliga skador och han fördes till ett lokalt sjukhus.

Wichit-polischefen överste Chatree Choolaew berättade för Phuket Express att Mr. Watcharin var bror till Mr. Pins fru. Båda hade bråkat tidigare om personliga problem och båda männen bodde nära varandra. På torsdagen kom de ut från sina hus och drabbades av en trafikolycka innan striderna började.

Situationen är fortfarande under utredning som presstid.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.