UPPDATERING: Mongoliets konsul lovordar officiellt Patong-polisen för att ha arresterat tjuven

Patong –

Mongoliets konsul har officiellt berömt Patongpolisen efter att de arresterat en spansk tjuv som stal från en mongolisk turist.

Relaterade Artikel:

En spansk man greps efter att ha stulit en väska med en mobiltelefon, kontanter och nycklar från en mongolisk kvinna på en nattklubb på Bangla Road.

Nu till vår uppdatering:

Patongpolisen berättade för Phuket Express på tisdagen (16 januarith) att de fick ett officiellt tackbrev från Mongoliets honorärkonsul i Phuket förra veckan. Konsuln berömde Patongpolisen som gjorde vad de kallade ett fantastiskt jobb med att snabbt arrestera den misstänkte och ta hand om den mongoliska turisten på ett säkert sätt.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.