Polisen i Patong griper colombiansk tjuv som riktar sig mot rysk turist

Phuket—

Den 13 januari 2024 fångade poliser i Patong en colombiansk tjuv som stal tillhörigheter från en rysk turist i Soi Suk Charoen, Patong, Phuket.

Enligt en rapport från polisen, den 12 januari, klockan 11:45, var en rysk turist vars namn undanhölls av polisen, 35, på väg till sitt hotell på Soi Suk Charoen, medan en colombiansk tjuv vars namn också undanhölls av polisen körde motorcykel och ska ha ryckt bort den ryska turistens axelväska.

Patongpolisen kunde spåra den misstänkte i en cannabisbutik i Patong och beslagtog den omtvistade egendomen inklusive en axelväska, Airpods, den ryska turistens körkort, kontanter och andra tillbehör.
Polisen väckte åtal för att ha använt ett fordon för att underlätta ett brott och eskorterade den misstänkte till polisstationen i Patong för vidare rättslig process.

Den misstänkte förblev häktad vid presstillfället.

Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.