Barnens dagkatastrof: 44 barn skadades när naturkatastrofs räddningsfordonsshow går snett i Satun

Satun—

Den 13 januari 2024 rapporterade Satun lokala medier om en olycka på barndagen i Kuan Don Subdistrict där tjänstemän utförde en show med hjälp av ett naturkatastrofräddningsfordon. Ett fel på en del av räddningsfordonet gjorde att 44 barn fick till största delen lindriga skador.

Enligt en rapport från lokala medier, gick en stålslinga av när tjänstemännen körde ett brofordon som användes för räddningsoperationer vid naturkatastrofer. Många barn befann sig i fordonet när det olyckliga felet inträffade.


"44 barn fick lindriga skador, inklusive ryggsmärtor, smärta i midjan och smärta i handleden efter att bron slog i marken. Men tre barn övervakades noga av läkare efter olyckan för eventuella ytterligare skador”, rapporterade Satun media.

Efter olyckan utfärdade Sakra Kapilakhan, guvernören i Satun, en order till relevanta myndigheter att ta ansvar för situationen och ta emot offren. Till sist betonade Sakra förbudet mot att använda stora maskiner för framtida shower på Barnens dag i Satun.

En utredning kring underhållet av fordonet och enheten pågick tydligen.

Den här artikeln dök ursprungligen upp på vår systerwebbplats The Pattaya News.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.