Tjugo illegala Myanmar-arbetare arresterades i Phuket

Phuket -

Tjugo illegala Myanmar-arbetare greps på en byggarbetsplats i Wichit.

Phukets provinspolis berättade för Phuket Express att på fredagen (12 januarith) de inspekterade en byggarbetsplats i Wichit, Mueang Phuket efter att de underrättats om illegala arbetare av en orolig medborgare.

Tjugo Myanmar-arbetare greps. Av dem är 13 män och sju kvinnor. De fördes till Wichits polisstation för att anklagas för att ha tagit sig in i landet utan tillstånd.

Relaterade artiklar:

Trettio kinesiska medborgare greps efter att de hittades illegalt arbetande på en byggarbetsplats i Thalang.

Tjugoåtta kinesiska medborgare som reste in i landet med turistvisum greps efter att de hittades illegalt arbetande på en byggarbetsplats i Cherng Talay.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.