Man hotad av granne med pistol efter slagsmål i Thalang

Thalang –

En man hotade sin granne med en pistol efter ett slagsmål i Thalang-distriktet.

Thalangpolisen underrättades om händelsen tidigt på morgonen på torsdagen (11 januarith) i ett hus i deldistriktet Pa Klok.

Polisen kom till platsen för att hitta Wittawat Atisutthapot, 49, som var kraftigt berusad. Ett närliggande hus hade skadats på ett sätt som tydde på att ett slagsmål hade ägt rum, uppgav polisen.

Anucha Ngorsurachet, 63, och Sampan Pengjan, 38, hade båda ådragit sig skador från det fysiska bråket. De berättade för polisen att efter bråket sa Wittawat att han skulle hämta en pistol. Fem minuter senare hördes ett skottljud i närheten.

Polisen hittade en pistol i herr Wittawats hem och han fördes till Thalang polisstation för vidare utredning. Det var oklart varför gruppen män slogs, konstaterar The Phuket Express.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.