King Rama X:s inspirerande budskap för nationella barndagen 2024

PRESSMEDDELANDE:

Hans Majestät Kung Rama X, med anledning av den nationella barndagen 2024, har nådigt delat med sig av ett djupt budskap.

Hans Majestät betonade vikten av hårt arbete och goda gärningar för att uppnå lycka och välbefinnande.

Hans Majestät uppmuntrade varje barn att flitigt fortsätta sin utbildning och självförbättring, och betonade att detta engagemang kommer att göra det möjligt för dem att engagera sig i meningsfulla karriärer och utföra goda gärningar.

Sådana ansträngningar, noterade Hans Majestät, är nyckeln till att skapa lycka och välstånd för både dem själva och samhället i stort.

Hans Majestäts budskap fungerar som en ledstjärna som inspirerar Thailands ungdomar att fokusera på personlig utveckling och bidra positivt till samhället.

Det föregående är ett pressmeddelande från den thailändska regeringens PR-avdelning.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.