Premiärminister Säker på "Team Thailand" i utvecklingen av Chiang Mai Tourism Scene

PRESSMEDDELANDE:

Premiärminister Srettha Thavisin har uttryckt förtroende för "Team Thailand" för att utveckla turismpotentialen i Chiang Mai-provinsen.

Ansträngningarna påskyndas för att utveckla transportinfrastruktur, inklusive uppgradering av Chiang Mais internationella flygplats, samt slutförandet av ringvägsbygget. Han sade också att en lösning av PM 2.5-problemet skulle öka turisternas förtroende avsevärt.

Enligt premiärministern är Thailands turistmyndighet redo att marknadsföra regionen när antalet turister ökar, vilket i sin tur kommer att generera inkomster och bidra till att förbättra livskvaliteten för invånarna i norr.

Han följde senare upp utvecklingen av turismutvecklingsplanen i Chiang Mai-området och träffade allmänheten i Royal Park Ratchapruek.

Det föregående är ett pressmeddelande från den thailändska regeringens PR-avdelning.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.