Motorcykeltaxiförare i Patong dör efter ett chockerande offentligt knivslagsmål på dagtid med en taxiförare

Patong –

En taximotorcykelförare har dött medan en annan har ådragit sig skador efter ett offentligt knivslagsmål i Patong i dagsljus.

Patongpolisen underrättades om händelsen på torsdagen (11 januarith) eftermiddag vid en taximotorcykelstall på Phra Baramee Road.

Polis, räddningstjänst och Phuket Express anlände till platsen för att konstatera att en taximotorcykelförare, Samanmart Ueanoat, 61, från Phetchaburi, hade ådragit sig allvarliga skador från stick- och huggskador. Han dödförklarades senare på ett lokalt sjukhus.

En annan taximotorcykelförare, Mr. Tawatchai Kaewsamsri, 41, från Phatthalung, hade ådragit sig skador från hugg i ett av hans ben.

Vittnen berättade för polisen att de två männen var taximotorcyklister vid samma taxistall och hade tidigare konflikter tidigare. De hade bråkat verbalt om ett oupplyst ärende innan ett fysiskt slagsmål började. Det var inte omedelbart klart vem som hade slagit först eller startat konfrontationen, säger vittnen.

Patongpolisen fortsätter sin utredning för ytterligare rättsliga åtgärder från och med presstid och Mr. Tawatchai kommer att intervjuas fullständigt efter medicinsk behandling.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fem år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.