Ung man död i tre fordonsolycka i Thalang, Phuket

Thalang –

En 28-årig thailändsk man dog efter att hans fortkörande sedan kraschade in i en parkerad pickup innan han slog in i en motorcykel och elstolpe i Thalang-distriktet.

Thalangpolisen underrättades om olyckan klockan 6. på onsdag (10 januarith) på huvudvägen Thep Krasattri, norrgående i Sri Soonthorn nära Bang Chak bensinstation.

Polis, räddningspersonal och Phuket Express anlände till platsen för att konstatera att en allvarligt skadad sedan hade kraschat in i en elstolpe vid vägkanten. Sedanföraren, Mr. Jinnawat Thaworn, 28, från Phang Nga, hittades död inuti.

I närheten hittade räddningspersonal en skadad pickup med varningsblinkers tända vid sidan av vägen. Föraren, Darunee Korsai, 45, från Sri Soonthorn, hade endast ådragit sig mindre skador.

Dessutom hittades en skadad motorcykel mitt på vägen. Ryttaren, Mr. Wichot Ruengsombat, 50, från Sri Soonthorn, hade också bara ådragit sig mindre skador. Han fördes till ett närliggande sjukhus tillsammans med Darunee.

Darunee berättade för polisen att hon hade parkerat sin pickup på sidan av vägen för att få mat. Hon tände varningsblinkersen och väntade inne i pickupen på att hennes mat skulle lagas från en närliggande försäljare.

CCTV-bilder visar sedanen, som körde i hög hastighet, först kraschade bak i den parkerade pickupen som kördes av Darunee. Sedan-föraren tappade sedan kontrollen och kraschade bak på den rörliga motorcykeln innan han smällde in i elstolpen.

En video av olyckan finns nedan.

Varning för grafiskt innehåll i CCTV-filmen nedan.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.