Thailand International Boat Show öppnar med ett trumslag av positivitet för Thailands turism

Thailand, 11 januari 2024 - Den andra upplagan av Thailand International Boat Show Ett lyxigt livsstilsevenemang öppnade officiellt idag med arrangörer som förväntar sig över 6,000 3,000 besökare, inklusive över 2024 11 HNWIs från hela världen, och för att driva tillväxt för Thailands marinindustri under 14 och därefter. Hålls XNUMX-XNUMX januari på Royal Phuket Marina, inträde är gratis.

Med starkt statligt stöd invigdes föreställningen officiellt av Mr. Kitti Chaodee, sekreterare för  Thailands minister för turism och sport som i sitt öppningstal noterade vikten av Thailand International Boat Show och dess roll för att öka turismen. Mr. Kitti lyfte också fram vikten av turism som en mekanism för att hjälpa Thailands ekonomiska återhämtning och hon tackade alla intressenter som hjälper till att göra Phuket och Thailand så välkomnande för besökare från hela världen.

Med utgångspunkt i framgången med invigningsmässan har årets evenemang utökats i storlek och ståtar med en imponerande mångmiljardvisning av segel- och motoryachter i vattnet, i pris från under 1 miljon baht upp till superyachter värda mer än 400 miljoner baht. Charteryachter visas också, inklusive den 40 meter långa superyachten M/Y Silentworld som presenteras av ISEO Yachting i Hong Kong och TJB ​​Superyachts i London.

Talar vid den officiella invigningen, Adul Chuthong, vice guvernör i Phuket delade att Phuket utvecklar strategier för hållbar turism som kommer att befästa sin position som en global destination som uppfyller internationella standarder. Vice guvernören inser vikten av marin turism och Thailand International Boat Show, och betonade att en kontinuerlig turismtillväxt kommer att bidra till att stärka och utveckla en stark lokal ekonomi.

"Vi är glada över att välkomna besökare från hela världen till vad som är vår största Thailand International Boat Show hittills," sa David Hayes, VD för arrangörerna JAND Events. "Besökare kan njuta av det mångsidiga utbudet av båtar som visas i vattnet, vilket kompletteras av många ledande lyxmärken och företag som ställer ut i tältet på land, samt ett fullspäckat fyra dagars socialt program. Showen är designad för att vara en njutbar, rolig och interaktiv upplevelse för alla familjemedlemmar och en plattform för att driva affärer för Thailands marinindustri."

Förutom utställarnas utställningar kan besökarna också njuta av matställen vid vattnet längs Royal Phuket Marinas strandpromenad och den dagliga liveunderhållningen och sociala aktiviteter på kvällarna, samt familjeroliga dagaktiviteter på Barnens dag.

Det som hände för första gången i år var Thailand Yachting konferens som ägde rum dagen före båtmässan (10 januari) och välkomnade expertföreläsare från hela Asien-Stillahavsområdet. Debuterade även i år Robb Report Thailand Best Of The Best Yachting Awards som firade de ledande ljusen i Thailands yachtingindustri vid en överdådig galamiddag kvällen innan showen öppnade.

Thailand International Boat Show A Luxury Lifestyle Event äger rum 11-14 januari 2024 på Royal Phuket Marina och är öppen dagligen från 13:00 – 20:00 förutom söndagen den 14 januari då showen stänger klockan 19:00. Inträdet är gratis. För mer information, www.thailandinternationalboatshow.storkök.

Det föregående är ett pressmeddelande publicerat med fullständigt tillstånd och auktorisation av organisationen/organisationerna som anges i PR-materialet och TPN-media. Uttalandena, tankarna och åsikterna från organisationen som är inblandade i pressmeddelandet är helt deras egna och representerar inte nödvändigtvis de från TPN media och dess personal.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.